Thuis

HUIZHAN ENERGY MACHINERY CO., LTD

Van goede kwaliteit HCFC koelmiddelen voor verkoop
Van goede kwaliteit HCFC koelmiddelen voor verkoop
de dienst is goed en koelmiddel 22 & 134's-de prijs zijn o.k.

—— Leonardo

Ik ben online Chatten Nu

HUIZHAN ENERGY MACHINERY CO., LTD

1 2 3 4
HUIZHAN ENERGY MACHINERY CO., LTD HUIZHAN ENERGY MACHINERY CO., LTD HUIZHAN ENERGY MACHINERY CO., LTD HUIZHAN ENERGY MACHINERY CO., LTD
Guangzhoubureau & Fabriek Kantoor Kantoor Guangzhoubureau & Fabriek

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Merken : Melkweg/OEM/Neutraal
Opgericht Jaar : 1998
Export pct : 80% - 90%

Een belangrijk bedrijf en een vertrouwde op partner

 

De machinesco. van de Huizhanenergie, Ltd was opstelling door Chaungzhan Machinery Handhavend Co., Ltd in 1998 wordt opgericht, nadruk op a/c, koelere systeem en enz. die Met het doel om de eersteklas dienst te verlenen en zijn zaken uit te breiden, lanceerde het Huizhan-Co. van energiemachines, Ltd en de gas het vullen fabriek in Guangzhou en Zhejiang, zijn one-stop het koelmiddelengas van de de dienstdekking, airconditioningssysteem en toebehoren. wegens de uitstekende dienst en de producten zijn wij een in aanmerking komende partner aan een enorme waaier van de industrieën rond de wereld. Ons project betrokken die bij koeling, proces koelen en de toepassingen van de hitteextractie in het voedsel en de drank wordt gebruikt, geneesmiddelen, industriële productie, de chemische en petrochemische industrieën.

 

Wij, leider in koelmiddelenoplossingen en de diensten. Wat ook uw toepassing is, waar u bent, kunnen wij aan al uw behoeften met betrekking tot de levering, de behandeling en het beheer van koelmiddelengassen voldoen. Of uw toepassing over koeling, airconditioning of een ander de HVAC-projecten is, zullen wij de juiste oplossing voor u hebben.

Contactgegevens
HUIZHAN ENERGY MACHINERY CO., LTD

Contactpersoon: Ms. Paula

Tel.: 86-020-82050433

Fax: 86-020-82208789

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)