Thuis ProductenHFC koelmiddelen

De milieubescherming van het koelmiddelengas Koelmiddelenr134 HFC Koelmiddelen

Van goede kwaliteit HCFC koelmiddelen voor verkoop
Van goede kwaliteit HCFC koelmiddelen voor verkoop
de dienst is goed en koelmiddel 22 & 134's-de prijs zijn o.k.

—— Leonardo

Ik ben online Chatten Nu

De milieubescherming van het koelmiddelengas Koelmiddelenr134 HFC Koelmiddelen

China De milieubescherming van het koelmiddelengas Koelmiddelenr134 HFC Koelmiddelen leverancier
De milieubescherming van het koelmiddelengas Koelmiddelenr134 HFC Koelmiddelen leverancier De milieubescherming van het koelmiddelengas Koelmiddelenr134 HFC Koelmiddelen leverancier

Grote Afbeelding :  De milieubescherming van het koelmiddelengas Koelmiddelenr134 HFC Koelmiddelen

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: GALAXY
Modelnummer: 800KG 400KG; 50LG 30LB 1000G 500G 350KG

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10bottle
Prijs: usd16-3100 bottle
Verpakking Details: Dozen
Levertijd: 1-15days
Levering vermogen: 100000 fles 15days
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Verzadigde dampdruk (25℃), kPa: 661.9 Hitte van verdamping/latente hitte van verdamping (onder het kookpunt, 1atm), kJ/kg: 216
Vernietiging van het potentieel van de ozon ozeme uitputting (ODP): 0 Globaal het verwarmen ozeme uitputtingspotentieel (GWP, 100 jaar): 1300
Hoog licht:

R410a refrigerant

,

air conditioner refrigerant

 

 

INGREDIËNTENnaam WEIGHT% CAS-AANTAL

1,1,1,2-Tetrafluoroethane 100 811-97-2

Hierboven de vermelde niet spooronzuiverheden en de extra materiële namen kunnen ook in sectie 15 tegen het eind van MSDS verschijnen deze materialen kunnen zijn lised voor lokale“ recht op informatie“ naleving en om andere redenen.

 

 

 

 

 

 

 

 

3.HAZARDS-IDENTIFICATIE

Noodsituatieoverzicht: Kleurloze, vluchtige vloeistof met etherische en vage sweetish geur. Onontvlambaar materiaal. De te sterke blootstelling kan duizeligheid en verlies van concentratie veroorzaken. Op hogere niveaus, CNS kunnen de depressie en de hartaritmie uit blootstelling voortvloeien. De dampen verplaatsen lucht en kunnen verstikking in beperkte ruimten veroorzaken. bij hogere temperaturen, (>250℃), kan het decompositieproduct fluorwaterstofzuur (HF) en carbonylhalogeniden omvatten.

POTENTIËLE GEVAREN VOOR DE GEZONDHEID

 

HUID: De irritatie zou voortvloeien uit een het verslaan actie betreffende weefsel, kon de vloeistof met contact bevriezing veroorzaken

OGEN: Het vloeibare contact kan strenge irritatie veroorzaken en de bevriezing, mist kan irriteren.

INHALATIE: R-134a is laag in scherpe giftigheid in dieren. Wanneer de zuurstofniveaus in lucht verminderde ot 12-14%by-verplaatsing zijn, verhoogden de symptomen van verstikking, verlies van coördinatie, polsslag en de diepere ademhaling zal op hoge niveaus voorkomen, kan de hartaritmie voorkomen

OPNAME: De opname is onwaarschijnlijk wegens het lage kookpunt van het materiaal. Indien het voorkomt, zou het ongemak in het maagdarmkanaal van snelle verdamping van de materiële en voortvloeiende evolutie van gas één of ander effect van inhalatie voortvloeien en de huidblootstelling worden verwacht.

Vertraagde gevolgen: Gekend niets

Ingrediëntennaam: Geen die ingrediënten in deze sectie worden vermeld.

 

4. EERSTE HULPmaatregelen:

HUID: De onmiddellijk gelijke huid met water tot al chemische product wordt verwijderd. Als er bewijsmateriaal van bevriezing is, baad (wrijf niet) met lauw (niet heet) water als het water niet beschikbaar is, behandelen met een schone zachte doek of het gelijkaardige behandelen. Krijg medische aandacht als de symptomen voortduren.

 

Ogen: Onmiddellijk gelijke ogen met hopen van water voor minstens 15minute (in het geval van bevriezing, zou het water lauw, niet heet moeten zijn) opheffende oogleden nu en dan om irrigatie te vergemakkelijken. krijg medische aandacht als de symptomen voortduren.

Inhalatie: Verwijder onmiddellijk aan verse lucht. als de ademhaling heeft opgehouden, geef kunstmatige ademhaling. De gebruikszuurstof zonodig .provided een gekwalificeerde exploitant is beschikbaar. word medische aandacht onmiddellijk, geef geen epinefrine (adrenaline).

Opname: de opname onwaarschijnlijk wegens de fysische eigenschappen wordt en niet verwacht gevaarlijk om te zijn, veroorzaakt het braken niet tenzij geïnstrueerd om dit te doen door een arts.

Raad aan arts: wegens de mogelijke storingen van hartritme, zouden de catechlolaminedrugs, zoals epinefrine, met speciale voorzichtigheid moeten worden gebruikt en slechts in situaties van het noodsituatieleven zou de steunbehandeling van te sterke blootstelling bij de controle van symptomen en klinisch moeten worden geleid

5. BRANDBESTRIJDINGSmaatregelen:

BRANDBARE EIGENSCHAPPEN

 

Vlampunt: gas, niet van toepassing per PUNTverordeningen

Vlampuntmethode: niet van toepassing

Autoontstekingstemperatuur: >750℃

Hogere vlamgrens (volume % in lucht): Niets

Lagere vlamgrens (volume % in lucht): Niets baseert op ASHRAE-norm 34 met gelijkeontsteking

Het tarief van de vlampropagatie (vaste lichamen): niet van toepassing

OSHA Brandbaarheidsklasse: Niet van toepassing

Dovende media:

Gebruik om het even welke standaardagent kiezen het meest aangewezen voor type van het omringen van brand (het materiaal zelf is niet brandbaar)

 

Ongebruikelijke brand en explosiegevaren:

R134a is niet brandbaar bij omgevingstemperatuur en de luchtdruk, echter, zal dit materiaal brandbaar wanneer gemengd met lucht onder druk en blootgesteld aan sterk aan ontstekingsbronnen worden.

Het contact met bepaalde reactieve metalen kan in vorming of exotherme reacties in de specifieke omstandigheden (b.v. zeer hoge temperaturen en/of aangewezen druk) resulteren.

 

6.ACCIDENTAL-VERSIEmaatregel

In het geval van morserij of andere versie: (altijd slijtage geadviseerd persoonlijk beschermingsmiddel)

Evacueer onbeschermd personeel. Het beschermde personeel zou ontstekingsbronnen moeten verwijderen en lek afsluiten, als zonder risico en verstrekt de ventilatie onbeschermd personeel niet returm indien tot de lucht is getest en brandkast met inbegrip van low-lying gebieden bepaald.

 

De naam van het koelmiddel R-134a
Het molecuulgewicht 102.0
kookpunt (1atm), ℃ -26.2
Kritische temperatuur, ℃ 101.1
Kritieke druk, kPa 4070
Verzadigde dampdruk (25℃), kPa 661.9
Hitte van verdamping/latente hitte van verdamping (onder het kookpunt, 1atm), kJ/kg 216
Vernietiging van het potentieel van de ozon ozeme uitputting (ODP) 0
Globaal het verwarmen ozeme uitputtingspotentieel (GWP, 100 jaar) 1300
ASHRAER - 134 - een koelmiddel verpakking A1 (Niet-toxische onbrandbaar)

 

 

 

 

 

 

De milieubescherming van het koelmiddelengas Koelmiddelenr134 HFC KoelmiddelenDe milieubescherming van het koelmiddelengas Koelmiddelenr134 HFC Koelmiddelen

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens
HUIZHAN ENERGY MACHINERY CO., LTD

Contactpersoon: Miss Lin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)