Bericht versturen
Chengdu Henbin Refrigeration Co.,Ltd
Chengdu Henbin Refrigeration Co.,Ltd
producten
Thuis /

producten

Gevaarlijke klasse 3 Cyclopentaan koelmiddel 145 kg Cyclopentaan in de koelkast

Productdetails

Plaats van herkomst: China

Merknaam: HENBINCOOL

Certificering: ISO OHSAS/ OHSMS GMP

Betaling & het Verschepen Termijnen

Prijs: Negotiable

Levertijd: 15-20 werkdagen

Betalingscondities: LC, T/T, PayPal, Western Union, Kleinspeelbedrag, Money Gram

Levering vermogen: 500000 ton

Krijg Beste Prijs
Contact opnemen
Specificaties
Hoogtepunt:

Gevaarlijk koelmiddel van cyclopentaan van klasse 3

,

145 kg cyclopentaan in de koelkast

,

Cyclopentaan koelmiddel 145 kg trommel

Cas no.:
287-92-3
Gevaarlijke klasse:
3
Specificatie:
145 kg/dron
Productnaam:
Cyclopentaan koelmiddel
Chemische eigenschappen:
Brandbare vloeistoffen
EINECS:
206-016-6
VN-NO.:
1146
Cas no.:
287-92-3
Gevaarlijke klasse:
3
Specificatie:
145 kg/dron
Productnaam:
Cyclopentaan koelmiddel
Chemische eigenschappen:
Brandbare vloeistoffen
EINECS:
206-016-6
VN-NO.:
1146
Beschrijving
Gevaarlijke klasse 3 Cyclopentaan koelmiddel 145 kg Cyclopentaan in de koelkast

Gevaarlijk gaskoelmiddel van cyclopentaan van klasse 3 met 145 kg/trommel

Productbeschrijving:

Cyclopentaanis een nieuw blaasmiddel dat wordt gebruikt ter vervanging van CFC's (chlorofluorkoolwaterstoffen) die bekend zijn om hun destructieve effecten op de atmosferische ozonlaag.VriesmachinesDe Commissie is van mening dat de in het kader van het protocol van Montreal en andere verdragen vervatte verbodsbepalingen en de ODS-termijnen naderbij komen, en dat de CFC's en HCFC's binnenkort worden beperkt.Cyclopentaan wordt naar verluidt een hoofdrolspeler op het gebied van de polyurethaan schuimindustrie..
Als het gaat om productvormen,de cyclopentaanmarkt kan worden onderverdeeld in schuimmiddelen, koelmiddelen, oplosmiddelen en reagentia.In 2017 was het sectoren blaasmiddelen en koelmiddelen het grootste aandeel van de marktwaarde en wordt verwacht dat deze in de prognoseperiode snel zullen groeien.Aangezien de voorgestelde uitfasering van 85% van cyclopentaan naar verwachting eind 2040 zal plaatsvinden,, wordt verwacht dat de vraag naar dit onderdeel in deze periode aanzienlijk zal toenemen.
Bij de beoordeling van de markt van cylcopentaan voor koelkasten voor huishoudens is eenIn de prognoseperiode wordt een aanzienlijke CAGR (gemengde jaarlijkse groei) verwachtMet de steeds strengere milieuwetgeving en de eigenschappen van bestaande agentia met een hoge ODP en GWP wordt verwacht dat hun gebruik in de jaren 2030 geleidelijk zal worden geëlimineerd.bevordering van het gebruik van duurzamere, milieuvriendelijke schuimmiddelen en koelmiddelen, waardoor de vraag naar cyclopentaan stijgt.

Kenmerken:

 • Productnaam: Cyclopentaan koelmiddel
 • Gevaarlijke klasse: 3
 • CAS-nummer: 287-92-3
 • VN nr.: 1146
 • Leveringskapaciteit: 3500 ton/maand
 • Smeltpunt: -93,8 °C
 • Sleutelwoorden: cyclopentaan gaskoelmiddel, cyclopentaan blaasmiddel, cyclopentaan blaasmiddel

Technische parameters:

VastgoedWaarde
Gevaarlijke klasse3
Chemische eigenschappenBrandbare vloeistoffen
ProductnaamCyclopentaan koelmiddel
Smeltepunt-93,8°C
CAS-nummer.287-92-3
EINECS206-016-6
FormuleC5h10
VN-nr.1146
Toeleveringskracht3500 ton per maand
Specificatie145 kg/dron
SleutelwoordenCyclopentaan Blowing Agent, cyclopentaanschuim, cyclopentaangas koelmiddel

Toepassingen:

Cyclopentaan koelmiddel Een duurzaam en milieuvriendelijk koelmiddel

Cyclopentaan is een duurzaam en milieuvriendelijk koelmiddel dat veel wordt gebruikt in verschillende toepassingen.Het heeft een EINECS-nummer van 206-016-6 en is ingedeeld als gevaarlijke klasse 3Het is verkrijgbaar in een verpakking van 145 KG/Drun met UN No. 1146.
Cyclopentaan Refrigerant is zeer efficiënt en kosteneffectief voor verschillende doeleinden.van het voorzien van airconditioning en koeling in commerciële en woongebouwen tot het koelen van voedsel en drankenHet is een ideale keuze voor de HVAC/R-industrie, omdat het minder ozonlaagvernietigend potentieel en een minder globaal opwarmingspotentieel heeft dan andere koelmiddelen.
Cyclopentaan is niet-giftig, niet-ontvlambaar en niet-corrosief, waardoor het een veilige optie is voor zowel het milieu als de mensen die ermee omgaan.resulteert in lagere operationele kosten voor bedrijven en huishoudensBovendien is het door zijn lage kookpunt en hoge volumetrische efficiëntie een uitstekende keuze voor een breed scala aan toepassingen.
Cyclopentaan is de perfecte oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbaar, milieuvriendelijk en kosteneffectief koelmiddel.Het is een ideale keuze voor zowel commerciële als residentiële instellingen.

Ondersteuning en diensten:

Technische ondersteuning en service van cyclopentaan koelmiddel

We bieden technische ondersteuning en service voor Cyclopentane Refrigerant, een nieuw alternatief voor conventionele koelmiddelen.Ons team van ervaren professionals is beschikbaar om alle vragen te beantwoorden die u heeft over het product, de installatie en het onderhoud.
We bieden een reeks ondersteunende diensten, inclusief installatie- en onderhoudsinstructies, tips voor het oplossen van problemen en veiligheidsaanbevelingen.die alle onderdelen en arbeid voor het eerste jaar van eigendom dektBovendien hebben wij een netwerk van gecertificeerde technici en dienstverleners die beschikbaar zijn voor installatie en reparatie.
Ons team is toegewijd aan het bieden van uitzonderlijke klantenservice en ervoor zorgen dat uw cyclopentaan koelsysteem goed en veilig werkt.aarzel niet om contact met ons op te nemen..

Verpakking en verzending:

Verpakking en verzending van cyclopentaan koelmiddel

Cyclopentaan wordt verscheept in verschillende verpakkingen, afhankelijk van de grootte van de bestelling en de specifieke behoeften van de klant.andere motoren, en terugkeerbare containers.

Verpakking

Stalen vaten zijn de meest gebruikte verpakkingen voor cyclopentaan.De trommels zijn meestal bekleed met een speciale voering om lekken te voorkomenZij zijn eveneens voorzien van een vergrendelingsring om te waarborgen dat het deksel tijdens het vervoer goed wordt gesloten.
Silinders zijn meestal gemaakt van roestvrij staal en zijn er in verschillende maten, van 25 tot 500 liter.De cilinders zijn uitgerust met een drukverlagend klep om te voorkomen dat er tijdens het vervoer overdruk ontstaat.
Deze containers zijn ontworpen om meerdere keren naar de leverancier te worden teruggestuurd en gebruikt.het verminderen van afval en de noodzaak van elke keer nieuwe verpakkingsmaterialenDe containers zijn meestal van plastic en zijn ontworpen om lichtgewicht en zeer duurzaam te zijn.

Vervoer

Cyclopentaan wordt meestal vervoerd via het grondvervoer, zoals vrachtwagens en treinwagons.De containers moeten eveneens op de juiste wijze worden bevestigd om te voorkomen dat zij tijdens het vervoer verplaatst of beschadigd raken..
De verpakkingen moeten ook vóór verzending worden geïnspecteerd om te verzekeren dat er geen lekken of gebreken zijn.

Vragen:

 • V:Waar wordt Cyclopentane Refrigerant geproduceerd?
  A:Cyclopentane Refrigerant wordt in China geproduceerd.
 • V:Heeft Cyclopentane Refrigerant certificaten?
  A:Ja, Cyclopentane Refrigerant heeft certificeringen zoals SGS, RoHS, REACH en ISO.
 • V:Wat zijn de voordelen van het gebruik van Cyclopentane Refrigerant?
  A:Cyclopentane Refrigerant biedt een aantal voordelen, waaronder energie-efficiëntie, lagere onderhoudskosten en minder milieu-impact.
 • V:Is Cyclopentane Refrigerant veilig te gebruiken?
  A:Ja, Cyclopentane Refrigerant is veilig om te gebruiken omdat het is getest en gecertificeerd om aan de veiligheidsnormen te voldoen.
 • V:Is Cyclopentane Refrigerant betrouwbaar?
  A:Ja, Cyclopentane Refrigerant is een betrouwbaar en krachtig product dat vele jaren kan worden gebruikt.

Verzend uw onderzoek
Stuur ons uw verzoek en wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.
Verzend